Wij zijn product engineers die slimme dingen ontwikkelen voor mensen die zich inspannen voor onze veiligheid en gezondheid. Omdat we het kunnen.

“Je moet het maar kunnen” is de actuele slogan van Defensie. Super goed gevonden. Want wij bewonderen mensen die hun leven op het spel durven zetten voor onze veiligheid. Én we bewonderen mensen die bereid zijn altijd op de toppen van hun kunnen te werken voor onze gezondheid, zoals verpleegkundigen op de Intensive Care of op de ambulance.
We weten niet of wij dat zouden kunnen.

We weten wel dat we iets anders kunnen:

Hele goede software ontwikkelen waarmee mensen in veeleisende omstandigheden op intuïtieve wijze gebruik kunnen maken van sensoren en andere wearables. Daarmee zetten wíj ons in voor onze veiligheid en gezondheid.
Door militairen, brandweermannen, politie, chirurgen, IC-verpleegkundigen en al onze andere helden te helpen in hun veeleisende werk. Door ze uit te rusten met zesde zintuigen, super ogen en oren en met een extra brein. Oftewel: door ze tot superheld te maken.

Vera Pijl

Lead Interaction Designer & Product Owner

Haarlemmerolie in teams die baanbrekende producten willen realiseren. Snapt welke informatie mensen nodig hebben. Schakelt makkelijk tussen conceptueel denken en praktische uitvoering. En combineert verschillende technische oplossingen om een intuïtief eindproduct te creëren.

Nils van Breugel

Lead Architect

Ingenieus brein met ambitie. Altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en doorziet onmiddellijk de potentie. Zet ideeën met plezier om in ijzersterke mobiele toepassingen. Om deze vervolgens op effectieve wijze met een team developers te realiseren.

Van onze Helden Superhelden maken.
Dat is onze Missie.

Vera & Nils, 1 mei 2015